Mrt

(1-7 MART)  DEPREM HAFTASI NEDENİYLE OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILMIŞTIR.

Mrt

İşitme engelliler  farkındalık etk,nliği kapsamında öğrencilerimize farkındalık kazandırmak amacıyla etkinlik yapılmıştır.Bu etkinlik çerçevesinde işitme engeli nedir, işaret dilinin önmi gibi konularda öğrencilere bilgi verildikten sonra Daha önceden sınıflardan seçilerek işaret dili ile ilgili eğitim verilen öğrenciler sınıflarda performas sergilemişlerdir. etkili ve verimli bir farkındalık çalışması oldu.öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ TARAFINDAN HAZIRLANAN YARIYIL TATİL BROŞÜRÜNÜ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ

Ara

Okulumuzda yürüttüğümüz Veli eğitimleri kapsamında bu ay  konumuz 'ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI BESLENME ' olarak belirlenmiştir. Velilerimizi bu konuda bilgilendirmek amacıyla DİYETİSYEN FEYZA GÖKÇE okulumuza davet edilmiştir. Kendisine ve katılım sağlayan velilerimize teşekkürler.

Ara

Okulumuzda yürüttüğümüz MİKROFON BENDE SÖZ BENDE etkinliğinin 2. sin gerçekleştirdik. Katılım sağlayan kendini ifade eden , farklı performanslarla bizleri şaşırtan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda uygulanan SÖZ BEN DE MİKROFON BEN DE etkinliğimizin 2. sini Okul öncesi öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Keyifli, öğrenclerin çekingenliğini üzerinden atacağı, ilginç performanslara şahit olduğumuz bir etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilerimize ve bizleri destekleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Psikososyal Müdahale Eğitimi Programı çerçevesinde okul veli temsilcilerine Okul Rehberlik  öğretmeni Mahmut KARTAL tarafından bilgi verilmiştir.Verimli ve etkili bir toplantı olmuştur. katılan velilere teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik danışma bölümü tarafından planlamış olduğumuz veli seminerimizi gerçekleştirdik. Seminerde alanında uzman GOP ÜNİVERSİTESİ  DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ZAFER KİRAZ'ı davet etmekten onur duyduk.Dolu dolu keyifli , bilgi verici katılan herkesin kendine notlar aldığı bir seminer olmuştur.

Ekm

3F SINIFI ÖĞRENCİLERİ HAYAT BİLGİSİ DERSİ KAPSAMINDA TASARRUFLU OLMANIN ÖNEMİNİ ANLATAN SLOGANLAR / AFİŞLER HAZIRLAYARAK OKULUMUZDKİ TÜM ARKADAŞLARINI BU KONUDA BİLGİLERDİLER.

ÖĞRENCİLERİMİZİN TRAFİK EĞİTİM PİSTİ DENEYİMİ

Tem

2018/2019 EĞİTİM -ÖĞRETİM  YILI E-KAYIT OKUL ÖĞRENCİ LİSTESİ (66 AY VE ÜZERİ ZORUNLU)