MATEMATİK HER YERDE YARIŞMASI İLÇE DÜZEYİ YARIŞMALAR YAPILDI

3F VE 3C

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA  KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Nis

Çevremiz üzerinde olumlu bir etki yaratmak amacıyla Ulusrarası FAA organizasyonuna katıldık.

Nis

İl merkezinde de hissedilen Sulusaray merkezli deprem nedeniyle il merkezi ve tüm ilçelerimizde tüm kademelerde okullarımız 1 gün tatil edildi. Tokat il genelinde eğitim ve öğretime bir (1) gün ara verildi. Evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlarımız için gerekli hazırlıklar yapıldı. Yurtlarda, spor salonları ve misafirhanelerimizde vatandaşlarımız misafir edilecek.

14 Mart Tıp Bayramı'nda değerli sağlık çalışanlarını ziyaretimiz

Okulumuzda Tatbikat

1/H SINIFI /// OKUMA ŞENLİĞİ

1/B SINIFI /// OKUMA ŞENLİĞİ

Mrt

ULUSLARASI ÇEVRE BİLİNCİ YARIŞMASINA GREEN WAY İSİMLİ PROJE İLE KATILIM SAĞLADIK.

Ock

2023/2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİ 19 OCAK GÜNÜ VERİLEN KARNELER İLE SONA ERDİ.