YARDIM KAMPANYAMIZ HAKKINDA

YARDIM KAMPANYAMIZ

Değerli Velilerimiz,

Yardımlaşma ve Dayanışma;  Büyük Türk milletinin ruhu ve üstün karakteridir,  aynı zamanda  yüce dinimizin esaslarındandır.                                  Bu ruhu yaşatmak ve canlı tutmak eğitim kurumu olarak en önemli hedeflerimizden biridir.

Öğrencilerimizin küçük yaşlarda bu bilince erişmesini önemsiyoruz.

"Değerler Eğitimi" çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimiz arasında Yardımlaşma ve Dayanışmayı pekiştirmek amacıyla tamamen GÖNÜLLÜLÜK esasına dayalı  yardımlaşma faaliyeti yapmayı planlamaktayız.

Kuru gıdalardan oluşan yardım kolileri hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu nedenle destek olmak isteyen velilerimiz 23 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında  yardımlarını Okulumuz Rehberlik Servisine teslim edebilirler.

İlgilerinize ve desteklerinize sonsuz teşekkürler...

Sinan ÇALIŞKAN

Yunus Emre İlkokulu