SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YUNUS EMRE İLKOKULU

3. ve 4. SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Futbol Turnuvası,3. VE 4. Sınıflar arasında okulumuzun sahasında  veya uygun olması halinde halı sahada oynanacaktır.

Takımlar toplam 7 (1 KALECİ 6 OYUNCU) kişiden oluşacaktır.

Bir maçta sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilecektir.

Maçlar 15 şer dakikalık 2 devre şeklinde olacaktır.

Devre arası 5 dakika olacaktır.

Takımlar kadrolarını asil ve yedek belirleyerek; 3. Sınıflar 02/05/2023 tarihine kadar /// 4. Sınıflar10/05/2023 tarihine kadar  Müdür Yardımcısı Ömer ÖZEL’e (hakem) vereceklerdir.

Usulsüzlük yapan takım hükmen mağlup sayılıp elenecektir.

Oyunda ofsayt kuralı geçerli değildir. VAR uygulması da olmayacaktır.

Maçlar eleme usulüne göre oynanacaktır.

Maçlar berabere biterse seri penaltı atışları yapılacaktır.

Kadroda bulunan tüm sporcu öğrenciler, veli izin belgelerini SINIF ÖĞRETMENLERİNE teslim edilecektir. Sınıf Öğretmenlerimiz de toplu olarak Müdür Yardımcısı Ömer ÖZEL’e teslim edeceklerdir.

Veli izin belgesi teslim etmeyen öğrenciler müsabakalara katılamaz.

Okul tarafından düzenlenen okuldaki eğitimin bir devamı niteliğindeki organizasyonda müsabaka öncesinde, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında, rakip oyunculara, kendi arkadaşlarına ve seyirci öğrencilere okul disiplin kurulunca suç sayılan davranışlarda bulunmamak gerekmektedir.

Sevgili çocuklar, her şeyden önce hepinizin YUNUS EMRE İLKOKULU öğrencisi olduğu unutulmamalıdır. CENTİLMENCE VE DÜRÜST oyun sizlerden beklediğimiz en asil davranış şeklidir. Uygunsuz davranışlarda bulunan kişi veya takımlar turnuvadan men edileceklerdir.

MÜSABAKALARDA AMAÇ;  DOSTLUK, KARDEŞLİK VE EĞLENCEDİR. HİÇBİR ÖĞRENCİMİZİN BU AMACIN DIŞINA ÇIKMAMASINI TEMENNİ EDER, BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

****KURALLAR , GENEL BİLGİLER,  FİKSTÜR VE MAÇ TARİHLERİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

28-04-202328-04-202328-04-202328-04-2023

Yayın: 28.04.2023 - Güncelleme: 28.04.2023 15:36 - Görüntülenme: 183